Prof. Dr. Emine Nur Günay ve Prof. Dr. Hasan Gönen Yunus Emre Enstitüsü Öğrencileri ile Buluştu
11.08.2017

AK Parti Eskişehir Milletvekili Sayın Prof. Dr. Emine Nur GÜNAY, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde Türkçe öğrenen yaz okulu öğrencileriyle bir araya geldi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hasan GÖNEN’in ev sahipliğinde ESOGÜ TÖMER’deki öğrencilerle sohbet eden GÜNAY, Türkiye’ye gelen ve Türkçe öğrenen misafir öğrencilerin hem kendileri, hem ülkeleri hem de içinde bulunulan bölge için çok önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerini ifade etti. ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan GÖNEN de Eskişehir’in ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin yurt dışından gelen misafir öğrencileri hem eğitim-öğretim hem de sosyal ve kültürel faaliyetler ile en iyi şekilde ağırladığını ifade etti.

On bir farklı ülkeden gelen toplam on yedi öğrencinin sorularını da cevaplandıran GÜNAY ve GÖNEN, ESOGÜ TÖMER personeli ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.