TANIŞMA KAHVALTISI YAPILDI
14.11.2022

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) tarafından, merkezde 2022-2023 akademik yılında Türkçe hazırlık eğitimine başlayan 18 ülkeden 170 yabancı uyruklu öğrenci için tanışma kahvaltısı düzenlendi.

Kahvaltı, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Erdağ, Prof. Dr. Kürşat Bora Çarman, Prof. Dr. Hakan Demiral, Rektör Danışmanları İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Gümüşsoy ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Oytun Meçik’in de katılımları ile ESOGÜ TÖMER Müdürü Doç. Dr. Oktay Berber’in ev sahipliğinde düzenlendi. ESOGÜ TÖMER Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Tuba Onat Çakıroğlu, Dr. Öğr. Üyesi Aliye Nur Ercan Güven, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Sami İşlek, merkez akademik ve idari personeli ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı temsilcisinin de iştirak ettiği kahvaltı sonunda, Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak’a ESOGÜ TÖMER’in Türkiye Burslusu öğrencilerinden Libya uyruklu Mohammed Mohammed Hasan ile Ukrayna uyruklu Nadzhie Mustafaeva tarafından çiçek takdim edildi. Program yabancı uyruklu öğrencilerin millî danslarını sergilediği gösteri ve dart turnuvası ile sona erdi.