Priştine Üniversitesi'nden ESOGÜ TÖMER'e Ziyaret
29.06.2022

Priştine Üniversitesi Filoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lindita RUGOVA ve aynı üniversiteden Prof. Asoc. Dr. Nuran MUHAXHERI, Prof. Asoc. Dr. Milote SADIKU, Prof. Asoc. Dr. Seniha KRASNIQI tarafından 29 Haziran 2022 tarihinde ESOGÜ TÖMER’e ziyaret gerçekleştirildi. Merkez Müdürü Prof. Dr. İbrahim ŞAHİN ve müdür yardımcıları Doç. Dr. Oktay BERBER, Dr. Öğr. Üyesi Tuba ONAT ÇAKIROĞLU’nun misafir ettiği heyet ile karşılıklı işbirlikleri üzerinde duruldu. Priştine Üniversitesi bünyesinde açılması düşünülen dil eğitim merkezi ile ESOGÜ TÖMER arasında yapılacak protokolün detaylarının görüşüldüğü toplantı sonunda ESOGÜ TÖMER’de Türkçe hazırlık eğitimine devam eden Türkiye Burslusu Kosovalı öğrenci Elsa BAJRAKTARI’nın da katılımıyla hatıra fotoğrafı çekildi.