MAHMUDİYE ATÇILIK MESLEK YÜKSEKOKULUNA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
15.07.2023
ESOGÜ TÖMER'DEN MAHMUDİYE ATÇILIK MESLEK YÜKSEKOKULUNA ZİYARET
Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Oktay Berber, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Tuba Onat Çakıroğlu, Dr. Öğr. Üyesi Aliye Nur Ercan Güven ile akademik ve idari personelimiz Türkçe öğrenen uluslararası öğrencilerle birlikte 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokuluna bir ziyaret gerçekleştirdi.
Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hakan Şentürk, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Derviş Öztürk, Atçılık ve Antrenörlüğü Program Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Sibel Danışan'ın ev sahipliğindeki ziyaretimizde yüksekokul akademik ve idari personeli öğrencilerimize atçılık ve binicilik konularında bilgiler verdi. Ardından tesisi gezen öğrencilerimiz ve akademik personelimiz yüksekokulda at binmeyi deneyimlediler.
Daha sonra öğrencilerimizle Çifteler Sakarbaşına gidilerek burada piknik yapıldı.
( https://www.iha.com.tr/eskisehir-haberleri/turkce-ogrenen-uluslararasi-ogrenciler-mahmudiye-atcilik-meslek-yuksekokulunu-ziyaret-etti-6149352 )