Kısmi Zamanlı Öğretici Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

-ESOGÜ TÖMER-

Kısmi Zamanlı Öğretici Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemiz Yönetim Kurulu'nun 12.10.2022 tarihli kararı doğrultusunda 2022-2023 öğretim yılında görevlendirilmek üzere dört (4) adet "Kısmi Zamanlı Öğretici" alımı için açılan ilana yapılan başvuruların öndeğerlendirmesi tamamlanmıştır.

Yapılan ön değerlendirme sonucunda başvuru koşullarını sağlayan adayların yazılı ve sözlü sınav için 04.11.2022 tarihinde saat 9.30'da ESOGÜ TÖMER'de hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak sınavın sonuçları 07.11.2022 tarihinde https://tomer.ogu.edu.tr/ uzantılı web sayfamızda ilan edilecektir.

Sınava girme hakkı elde edip sınav günü ve saatinde ESOGÜ TÖMER’de bulunmayanlar haklarından feragat etmiş sayılırlar.

Adı Soyadı

Ön Değerlendirme Sonucu

Ayşegül GÖZEL

Kübra ERDEM

Oğuz Nami OKAY

Oğuz Yaşar YILMAZ

Tuğçe COŞKUN

Tuğçe ÖZDEMİR

Yağmur PAYAN

Elif TURANLIGİL

Sınava giremez. (Yüksek lisans eğitimi tamamlanmadığından ilan şartını sağlamamaktadır.)

Simge YANIK

Sınava giremez. (Lisans ve yüksek lisans eğitimi ilanda belirtilen bölümlerden olmadığından ilan şartını sağlamamaktadır.)