TR | EN
Kısmi Zamanlı Öğretici Alımı (4 kişi)
14.10.2022

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

 -ESOGÜ TÖMER-

Kısmi Zamanlı Öğretici Alımı İlanı

Merkezimizin mevcut ders yükünün bünyemizdeki öğretim elamanlarıyla karşılanması mümkün olmadığından Üniversitemiz Yönetim Kurulu'nun 12.10.2022 tarihli kararı doğrultusunda 4 adet kısmi zamanlı öğretici alınacak olup, başvuru şartları ve detaylar aşağıda yazılıdır. 

 

     a)İlan Şartları, Başvuru ve Değerlendirme

     -Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

      -Türkçe Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olmak ve bu alanlarda yüksek lisansını tamamlamış olmak.

      -Yabancılara Türkçe öğretimi konusunda tecrübe sahibi olduğunu belgelendirmek,

      -Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifikası sahibi olmak.

      b) Başvuru koşullarını sağlayan adayların ESOGÜ TÖMER sekreterliğine 01.11.2022 tarihine kadar aşağıdaki linkten alınacak başvuru dilekçesinde istenen belgelerle birlikte şahsen başvurması gerekmektedir.

      c) Koşulları sağlayıp başvuruları kabul edilenler 02.11.2022 tarihinde https://tomer.ogu.edu.tr/ uzantılı web sayfasında ilan edilecektir.

      d) Başvurusu kabul edilenler yazılı ve sözlü sınav için 04.11.2022 tarihinde saat 9.30'da ESOGÜ TÖMER'de hazır bulunmalıdır.

      e) Sınav sonuçları 07.11.2022 tarihinde https://tomer.ogu.edu.tr/ uzantılı web sayfasında ilan edilecektir.

       f) Başarılı bulunan dört kısmi zamanlı öğretici ders ücreti karşılığı 28 Kasım 2022 tarihinde ESOGÜ TÖMER’de yabancı öğrenciler için sürdürülen Türkçe hazırlık eğitimi kurslarında ders verecektir.

Söz konusu şartları taşıyanların aşağıdaki bağlantıdan başvuru dilekçesini doldurarak evraklarla birlikte ESOGÜ TÖMER sekreterliğine bırakmaları rica olunur.

 

Başvuru Dilekçesi için tıklayınız...

 

(NOT: Ders ücreti ödemeleri ise 2914 sayılı kanunun 11. maddesinde tarif edilen sınırları aşmayacak şekilde yapılacaktır.)