TR | EN
Sertifika Programı Ders Programı, Öğrenci Grupları, Kazanım Listeleri
28.01.2022

Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı-6/2022

Ders Programları, Gözlem ve Uygulama Ders Grupları, A2 Kazanımları Listesi

 

-Sertifika programımıza kayıt yaptıran kursiyerlerimiz gözlem ve uygulama günleri ile ilgili tercih ettikleri günlere göre gruplandırılmıştır. Gözlem ve uygulama derslerinin gruplarına ulaşmak için tıklayınız.

-Kursiyerlerimizin "uygulama dersleri"nde  kendileri için belirlenen gün ve saatlerde listede ilan edilen kazanıma göre 15-20 dakika A2 seviyesinde yabancı uyruklu öğrencilere ders anlatır nitelikte sunum hazırlamaları gerekmektedir. Kursiyerlerimizin hazırlayacakları sunumlarda sorumlu oldukları A2 seviyesi kazanım listesi için tıklayınız.

-A2 Seviyesi Yunus Emre Enstitüsü ders kitabına erişmek içn tıklayınız...

-Yapılacak sunumlar ESOGÜ TÖMER öğretim elemanları tarafından değerlendirilecektir. Sunum yapacağınız gün için lütfen grup listelerine bakınız.

-Genel ders programına erişmek için tıklayınız..

-Teorik dersler için ZOOM bağlantı bilgileri 9 Şubat Çarşamba günü mesai bitimine kadar eposta adreslerinize gönderilecektir.

NOT: Yukarıdaki dosyalarla ilgili olarak bütün kursiyerlere bilgilendirme e-postası gönderilecek olup kendisine 31 Ocak Pazartesi gününe kadar eposta ulaşmayan kursiyerlerimizin ESOGÜ TÖMER'e bilgi vermeleri rica olunur.