Türkçe Yeterlik/Muafiyet Sınav Sonuçları
18.10.2021

DİKKAT (LÜTFEN OKUYUNUZ!)

Üniversitemizde dört yıllık bir lisans bölümü okuyabilmek için en az B2 seviyesi sonuç alınmış olmalıdır.

Üniversitemizde yüksek lisans ve doktora yapabilmek için C1 seviyesi sonuç alınmış olmalıdır.

Sınav sonucu A1 çıkanlar A2 kursuna kayıt yaptırabilirler. A2 kurs ücreti 2700 TL olup sınav ücreti bu ücretten düşürülür ve 2300 TL olarak ödenir. A2 kursuna kayıt yaptıracak öğrencilerin 20 Ekim Çarşamba günü TÖMER'e gelmeleri rica olunur.

Sınav sonucu B1 çıkan öğrenciler bölüm derslerine başlayabilmeleri için B2 kursuna katılmalıdır. B2 kursu dersleri 3 Aralık Cuma günü başlayacak ve 21 Ocak Cuma günü bitecektir. B2 kursuna kaydolmak için 25 Ekim Pazartesiden itibaren ESOGÜ TÖMER'e gelebilirsiniz. Sınav ücreti kurs ücretinden düşürülecek ve B2 kursu için 2300 TL ödeme istenecektir.

Sınav sonucu B2 ve C1 çıkanlar sonuç belgelerini 19 Ekim Salı günü ESOGÜ TÖMER'den alabilirler.

Sınav sonuçları için tıklayınız...