TR | EN
YDTÖ SERTİFİKA PROGRAMI-5/2021 TEORİK-GÖZLEM-UYGULAMA DERS SAATLERİ
1.02.2021

 

 

Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı-5/2021 teorik-gözlem-uygulama ders programları aşağıda ilan edilmiştir.

Teorik ve uygulama derslerinde kursiyerlerin kameralarını açık tutmaları gerekmektedir. Ancak mikrofonlar ders boyunca kapalı tutulmalı ve ders sorumlusu açılmasını istediğinde açılmalıdır.

Teorik derslerin en az %70'ine katılım zorunludur.

9 ve 10 Şubat tarihlerinde yapılacak olan gözlem derslerinin yalnızca birine uygun olduğunuzda katılmanız yeterlidir.

Uygulama dersleri için kesin kayıt sırasında belirttiğiniz günlere göre dağılım yapılmıştır. Uygulama için aşağıda "A2 Kazanımları Listesi" ilan edilmiştir. Lütfen isminizin karşısında yazılı olan kazanım doğrultusunda en fazla 15 dakikalık bir sunum hazırlayınız. Sunumunuz ders programı listesinin son sayfasında belirtilen uygulama gün ve saatlerinde sizin için ayrılan zaman diliminde yapılmalıdır.

Teorik-gözlem-uygulama derslerinin tamamı ZOOM üzerinden yapılacaktır. ZOOM bağlantıları (ID ve şifreleri) 5 Şubat Cuma günü kesin kayıt formuna yazdığınız e-posta adresine gönderilecektir. (Dikkat: 5 Şubat Cuma akşamı ZOOM bağlantı adresi henüz gelmemiş olan kursiyerlerimiz öncelikle SPAM/İSTENMEYEN POSTA kutusunu kontrol etmeli, eğer söz konusu bilgilendirme gelmemişse durumu tomer@ogu.edu.tr adresine e-posta ile bildirmelidirler.

 

SERTİFİKA PROGRAMI TEORİK-GÖZLEM-UYGULAMA DERS PROGRAMI

 

UYGULAMA-A2 KAZANIMLARI LİSTESİ

 

Uygulama dersleri için Yunus Emre Enstitüsü, Yedi İklim Türkçe A2 Ders Kitabını ve örnek üniteleri inceleyiniz.