Kursiyer Listesi ve Gruplar: Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı-3
20.01.2019

Değerli Kursiyerler,

ESOGÜ TÖMER tarafından düzenlenen Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı’na hoş geldiniz. Teorik dersler ve gözlemler 21.01.2019, Pazartesi günü sabah başlayacaktır. Teorik dersler ESOGÜ Turizm Fakültesi, giriş katında bulunan A-3 dersliğinde, gözlemler de yine aynı koridordaki A-1 ve A-2 dersliklerinde yapılacaktır. Detaylı bilgiler program başlangıcında verilecektir.

Dikkat: Gruplar, teorik dersler dışında yabancı öğrencilerle derslere katılarak gözlem yapacaklardır. Gözlem grupları ve program ESOGÜ Turizm Fakültesi A-1 ve A-2 dersliklerine asılacaktır.

Sabah Grubu Ders Saatleri            : 09.00-12.30 (Dersler sabah, gözlem öğle)

Öğle Grubu Ders Saatleri               : 13.30-17.00 (Dersler öğle, gözlem sabah)

Sabah Grubu Gözlem Saatleri     : 13.45-17.15

Öğle Grubu Gözlem Saatleri        : 09.30-12.45

Kursiyer Listesi ve Gruplar (Tıklayınız)

Not: ESOGÜ Turizm Fakültesi (Tıklayınız)

ESOGÜ Turizm Fakültesi için okutunuz!

Sertifika Töreni:

Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı-3 / Sertifika Töreni

Tarih      : 01.02.2019 Cuma

Saat       : 15.00

Yer         : ESOGÜ OTEL (Tıklayınız)

Not: Sertifika törenine katılamayacak olan kursiyerlerimizin ESOGÜ TÖMER sekreterliğine bilgi vermesi rica olunur.

ESOGÜ OTEL için okutunuz!