Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Erdağ'dan ESOGÜ TÖMER'e Ziyaret
5.12.2022

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Erdağ 05.12.2022 tarihinde merkezimizi ziyaret etti. Merkez Müdürü Doç. Dr. Oktay Berber ile müdür yardımcıları Doç. Dr. Tuba Onat Çakıroğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Aliye Nur Ercan Güven tarafından misafir edildiği toplantıda Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATAM) Müdürü Doç. Dr. Volkan Marttin de hazır bulundu.

Üniversitemiz yönetiminin Kasım ayı içerisinde Arnavutluk ve Kazakistan'daki temaslarına değinen Prof. Dr. Erdağ, gerçekleştirilen işbirlikleri çerçevesinde yapılabileceklerden bahsetti. Daha sonra Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı olması münasebetiyle ESOGÜ TÖMER ve ATAM'ın 2023 yılı içerisinde ulusal ve uluslararası düzeyde ortaklaşa düzenlemeyi planladıkları faaliyetleri dinleyen Prof. Dr. Erdağ, planlamalardan memnuniyetini ifade etti ve B1 seviyesinde kur atlama sınavına giren öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.