TR | EN
MASA TENİSİ TURNUVASI ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI
3.04.2024
Öne çıkan görsel
MASA TENİSİ TURNUVASI SAMPİYONLARIMIZ ÖDÜLLERİNİ ALDI
Merkezimizde Türkçe hazırlık eğitimi alan uluslararası öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenen "ESOGÜ TÖMER Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası"nda çekişmeli geçen grup maçları ardından çeyrek final ve yarı final mücadeleleri tamamlandı.
Erkekler finalinde Türkiye Burslusu öğrencilerimizden Etiyopyalı Jemal Kassaw ABEBE rakibi Libyalı Abdulmalik M. A. ALMAJAGJIG'i yenerek erkekler turnuva şampiyonu oldu. Kadınlar finalinde ise yine Türkiye Burslusu öğrencilerimizden Arnavutluklu Orinda SHALA rakibi Rusyalı Nina AKMURZAEVA'yı mağlup ederek kadınlar turnuva şampiyonu oldu.
Her ikisi de Yunus Emre Sınıfı öğrencilerinden olan şampiyonlarımıza madalya, masa tenisi takımı ve TÖMER rozetinden oluşan ödülleri 3 Nisan Çarşamba günü Müdürümüz Doç. Dr. Oktay BERBER, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Tuba ONAT ÇAKIROĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Aliye Nur ERCAN GÜVEN ile Öğr. Gör. Berrin AR tarafından takdim edildi.
Ödüllerin takdimi ardından uluslararası masa tenisi turnuvasındaki centilmence mücadelelerinden dolayı öğrencileri tebrik eden ESOGÜ TÖMER yönetimi, satranç turnuvasının da kısa süre sonra başlatılacağını duyurarak ilgi duyan öğrencileri turnuvaya katılmaya davet etti.