SERTİFİKA PROGRAMININ KAPANIŞ DERSİ TÜRK DİL KURUMU BAŞKANI PROF. DR. OSMAN MERT TARAFINDAN VERİLDİ
12.02.2024

Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı-8/2024 kapsamında merkezimizin davetlisi olarak Eskişehir'e gelen Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Osman Mert, "Türkçe Öğretiminin Güncel Durumu" başlıklı kapanış dersini gerçekleştirdi. Kapanış dersine kursiyerlerimizin yanı sıra Müdürümüz Doç. Dr. Oktay Berber, müdür yardımcılarımız Doç. Dr. Tuba Onat Çakıroğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Aliye Nur Ercan Güven, TÖMER akademik personeli ile İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Melike Gökcan ve Arş. Gör. Buket Nur Kırmızıgül Şimşek, Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümünden Doç. Dr. Burak Tüfekçioğlu ve Arş. Gör. Dr. Rabia Gürbüz Us katıldı.

Ders sonunda Prof. Dr. Melike Gökcan tarafından Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Osman Mert'e günün anısına plaket takdim edildi.