TR | EN
ESOGÜ TÖMER 2023 YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
20.06.2023
Öne çıkan görsel

2022-2023 akademik yılında merkezimizde Türkçe öğrenen 43 farklı ülkeden 200'den fazla uluslararası öğrencinin bir kısmıyla 16 Haziran 2023 Cuma günü ESOGÜ OTEL'de mezuniyet töreni düzenlendi. Merkez Müdürü Doç. Dr. Oktay Berber ile Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Tuba Onat Çakıroğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Aliye Nur Ercan Güven'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ile birlikte Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan Erdağ, Prof. Dr. Hakan Demiral, Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yakup Murat Bulut, merkezimiz yönetim kurulu üyeleri Doç. Dr. Muhammet Ali Tiltay, Doç. Dr. Volkan Marttin, Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Sami İşlek ile birlikte TÖMER akademik ve idari personeli katıldı.

Etkinlikte konuşan ESOGÜ TÖMER Müdürü Doç. Dr. Oktay Berber, 2022-2023 akademik yılı itibariyle A1 seviyesinden C1 seviyesine kadar, 43 farklı ülkeden gelen 200’den fazla öğrencinin Türkçe öğrendiğini kaydetti. Bir kısmı Türkiye Burslusu olarak, bir kısmı da uluslararası öğrenci kontenjanı ile Üniversitemizi kazanan öğrencilerin önümüzdeki akademik yılda lisans ve lisansüstü düzeyde eğitimlerine başlayacaklarını belirten Doç. Dr. Berber, bu başlangıcın mimarları olan ESOGÜ TÖMER yöneticilerine, öğretim elemanlarına ve idari personeline emekleri için teşekkür ederken, tüm mezunlara bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarı diledi.

 

Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak ise tabloya emeği geçen tüm ESOGÜ TÖMER öğretim elemanlarına teşekkür ederken, Avrupa ve Balkanlardan Kafkasya’ya, Orta Asya’dan Arap Yarımadası ve Afrika’ya kadar çeşitli ülkelerden gelen öğrencilerin, bundan böyle Türkiye ile ülkeleri arasında birer dostluk köprüsü ve Türkiye’nin gönüllü tanıtım elçileri olacaklarına inandığını kaydetti. Prof. Dr. Kamil Çolak başarılarından dolayı kutladığı uluslararası öğrencileri, “Yaşamınız boyunca kıymetinizi bilen ve sizin de kıymetlerini bileceğiniz insanlarla karşılaşmanızı diliyorum” sözleri ve yollarının açık olması temennisi ile uğurladı. 

  Törene katılan öğrenciler sertifikalarını aldıktan sonra Öğr. Gör. Furkan Korkut ve Öğr. Gör. Oğuz Yaşar Yılmaz yönetiminde Türkçe şarkılar seslendirdi. Konserin ardından törene katılanlara mezuniyet pastası ikram edildi.

https://www.istikbalgazetesi.com/guncel/esogude-mezuniyet-heyecani-262438h

https://www.eskisehirekspres.net/esogu-tomer-2023-mezunlarini-verdi

https://porsukgundem.com/esogu-tomer-2023-mezunlarini-verdi/