TÖMER'ler Arası Yarışmada ESOGÜ TÖMER Başarısı
14.05.2018

14. Karamanoğlu Mehmet Bey’i Anma ve TÖMER’ler Arası Türkçe Konuşma Yarışması Gerçekleştirildi

Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü tarafından düzenlenen "14. Karamanoğlu Mehmet Bey'i Anma ve TÖMER'ler Arası Türkçe Konuşması Yarışması", 19 farklı üniversiteden gelen öğrenci ve öğretim üyelerinin katılımlarıyla 11.05.2018 tarihinde İzmirde gerçekleştirilmiştir.

Yarışmada öğrencimiz İkram Imane Kouachi 2. MANSİYON ödülü kazanmıştır. Kendisini ve tüm ESOGÜ TÖMER öğretim elemanı ve personelini kutlarız. Bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

Etkinlik fotoğrafları için tıklayınız.

Esogü Tömer <3 🇹🇷

#TurkishLanguage #Türkçe #Turkey #Türkiye #EsogüTömer #Esogü #YTB#yurtdisiturkler #YEE #YunusEmreInstitute #YunusEmreEnstitüsü#TurkishScholarships