Yunus Emre'yi Anma Programı
9.05.2018

ESOGÜ TÖMER, Yunus Emre Uygulama ve Araştırma Merkezi, FEF Öğrenci Temsilciliği işbirliğiyle hazırlanan Yunus Emre'yi Anma Programı'nda ESOGÜ TÖMER öğrencileri Yunus Emre şiirlerini seslendirdiler. Haya Erybeh (Ürdün) Geldi Geçti Ömrüm Benim, Nato Khınıkadze (Gürcistan) Bir Kez Gönül Yıktın İse, Shafiullah (Afganistan) Aşksızlara Verme Öğüt, Shemshat Dathudayeva (Türkmenistan) Yalancı Dünyaya Konup Göçenler, Syamsul Hıdayat (Endonezya)-Dıne Salahou Dıarrassouba (Fildişi Sahili) Taştın Yine Deli Gönül, Aıtaj Budagova (Gürcistan) İlim İlim Bilmektir, Enas A. Abdulhadı (Irak) Dolap, Fabjola Ora (Arnavutluk) Söz, Ikram Imane Kouachı (Cezayir) Canım Kurban Olsun, Alisar Albunnı (Suriye) Severim Ben Seni, Madar Abdıllahı (Somali) Elhamdülillah şiirini okudular. Öğrencilerin Türkçe konuşma başarıları katılımcıları büyüledi. Programa emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Fotoğraflar için tıklayınız.