ESOGÜ TÖMER ÖĞRENCİLERİ DİNLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ!
27.04.2017

ESOGÜ TÖMER ÖĞRENCİLERİ DİNLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin kuruluşunun 10. yılı etkinlikleri kapsamında Öğr.Gör. Dr. Tuncay DAĞLI'nın şefliğinde gerçekleştirilen "Türk Halk Müziği Konseri" 26 Nisan 2017 Çarşamba akşamı Bilecik Şeyh Edebali Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Bilecik, Bozüyük, Söğüt ve Pazaryeri'nde öğrenim gören öğrencilerden oluşan toplulukta Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESOGÜ TÖMER) öğrencileri de yer aldı. Anadolu’nun çeşitli yörelerinden türküleri Haiti, Yemen, Benin ve Madagaskarlı öğrencilerin başarıyla seslendirmeleri, izleyicileri tarafından coşkuyla karşılandı. Konser sonunda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim TAŞ ve Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI emeği geçenlere teşekkür etti.