Yunus Emre Enstitüsü Öğrencileri Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi'nde
4.08.2017

Yunus Emre Enstitüsü ve ESOGÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESOGÜ TÖMER) işbirliğiyle Eskişehir’de misafir edilen yabancı uyruklu 17 öğrenci, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi’nde etkinliklere katıldı. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Başkanı Dt. Ahmet Ataç; Ürdün, Lübnan, Mısır, Cezayir, Fas, Makedonya, Gürcistan, Bosna Hersek, Romanya, Afganistan ve Arnavutluk’tan gelen öğrenciler, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi TÖMER öğretim elemanlarıyla mutfakta bir araya geldi. Başkan Dt. Ahmet Ataç da Yunus Emre Enstitüsü öğrencilerine etkinlikte eşlik etti. Öğrenciler kurabiye ve limonata yapımını öğrendiler. Etkinlik sonunda öğrenciler, pişirdikleri kurabiyeleri hazırladıkları limonata eşliğinde tattılar.